Litt om meg

Bjørnar Fonn - Designer | Utvikler

Jeg har lang erfaring med webdesign og designer, vedlikeholder og utvikler nye og eksisterende nettsider for små og store kunder. Etterhvert har dette også utvidet seg til grafisk design og gjerne i kombinasjon med hverandre. Målet har alltid vært det samme, å gjøre verden litt vakrere rundt meg. 

Jeg utvikler og designer nettsider på WordPress plattformen og har lang erfaring med dette. Jeg liker godt å designe nettsiden sammen med kunden. Da kan vi ha god dialog gjennom hele prosessen og du som kunde får akkurat det du vil ha. Jeg legger gjerne inn tilpassede utvidelser eller koding dersom det er ønskelig. Jeg kan tilby en veldig fleksibel løsning hvor en kan utvikle sammen etter behov. 

Vi designer sammen

Det er viktig med godt design på en nettside. Dette går gjerne også sammen med reklame, visuell identitet.. Dette gjør jobben enda mer spennende og krever ofte en god idé-utveksling med kunder.  Når jeg designer nettsider som skal vise frem tjenester, produkter eller god informasjon, så ønsker jeg at det skal være helhetlig. 

bjornarfonn-designer

Web

Apache, Cpanel, ISPConfig, WordPress, WooCommerce

Koding

HTML // CSS

Grafisk

Photoshop, Gimp, Inkscape, Illustrator

Life skills

Musikk, Foto

Ta kontakt

Vi kan ta en helt uforpliktende prat om din idé.