Nettside og tjenester

En nettside skal være responsiv og brukervennlig. Et sted hvor dine tjenester og virksomhet kommer frem på en fin og tydelig måte og et sted for å møte dine kunder. Derfor kreves det god synlighet i søkemotorer, god brukervennlighet både på pc og mobil og ikke minst at den er oppdatert og viser riktig innhold til enhver tid. Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på din nettside eller design idé.

Ny nettside for deg eller din bedrift

Ønsker du å bli sett på nett? Lag en ny nettside fra bunnen av til din virksomhet, liten eller stor. Jeg lager løsninger som passer for deg.
  • Full frihet på layout & design
  • God dialog hele veien fra begynnelse til ferdig side
  • Levert til avtalt pris

fra 6500,-

Spørsmål og svar om nettsider

Å ha en god nettside mener jeg er viktig. Dette er din platform på internett. Noe som kan søkes opp av andre, et sted hvor du kan finne nye kunder og tilby varer og tjenester, informasjon og reklame. Og ikke minst, du har full kontroll på alt!

Dersom du ikke har en side fra før starter du med domene og webhotell. Så kan vi legge en plan for hvilket innhold som er viktig for din virksomhet og hvilken informasjon som skal være med. Deretter finner vi et oppsett, fargebruk, design elementer o.l. 

Komme i gang med nettsider trenger ikke å bli veldig dyrt. Mye av kostnadene ligger i tiden som brukes. Har du en god plan på innhold og oppsett, så sparer du endel tid. Min erfaring er at en alltid finner en løsning sammen med kunde gjennom gode samtaler. Kostnaden øker når antall sider og funksjoner øker. Pris på en ferdig nettside starter på 6500,- (eks mva).

Klart det! Nettsider varierer i størrelse og innhold. Sammen går vi igjennom en idé og finner ut prisen for ditt prosjekt. Da blir det denne prisen som gjelder.

En enkel nettside har gjerne 3-4 undersider med informasjon. Vanligvis har vi siden klar innen 1-2 uker. Har du allerede alt klart, går det noen dager før siden er på plass. Trenger du siden på plass til en spesifikk dato, så løser vi det også. 

Google sin rangering av sider er ofte sammensatt av flere ting. God SEO (Søkemotoroptimalisering) på innholdet, tydelige linker mellom siden din, sosiale medier osv hjelper for å få siden din synlig i søk. Sider med godt synlig innhold vises strukturert i google søk:

Nettside

  • Prosjekter
  • Kontakt oss

Ryddig side er et resultat av god SEO,  innhold som ikke endres for mye, gode søkeord i titler og metabeskrivelser og gode linker internt og eksternt. Les mer om god SEO her

Oppdateringer til utvidelser og tema blir utgitt fortløpende. Oppdateringer sørger for feilrettinger og forbedringer. Det er alltid anbefalt å holde siden oppdatert. Sett gjerne av en dag hver måned hvor du går igjennom alt. Jeg ordner også med drift av siden din fra 450,- /mnd.  Les mer om Driftsavtale

Har du allerede en nettside?

Ønsker du å videreutvikle et eksisterende nettsted eller hjelp med driften av nettsiden? Ta kontakt så legger vi en plan som passer ditt behov.

Re-design & support

Kanskje du har et oppsett som ikke lenger fungerer for virksomheten? Jeg hjelper med justeringer, design, side-maler, skjema, oppsett osv.

Jeg hjelper også med å løse problemer på nettsiden din, ordne en treg side eller andre problemer. 

Driftsavtale

Det kan være mye å tenke på når det gjelder å drifte en nettside. Ikke la siden bli treig og utdatert. La meg ta meg av det, så har du mer tid til andre ting. En driftsavtale lages etter behovet du har for siden din og sørger for at alt teknisk ved siden alltid er i orden. Les mer om driftsavtale for WordPress.

Omtaler

FONN designverksted
5.0
Based on 1 reviews
powered by Facebook
Håvard Skjelsvik
Håvard Skjelsvik
2021-08-26T09:29:23+0000
Kan absolutt anbefales, gjorde jobben enkel og til en god pris. Veldig enkel å kommunisere med underveis!
Katherine Secilia Sandven
Katherine Secilia Sandven
2021-02-05T21:15:54+0000
Tusen takk Bjørnar! Du har vært tilgjengelig fra dag en! Vi håper at vi kan få jobbe mer med deg fremover! Fonn design har virkelig levert! Hilsen Katherine i Norne
Iris Røstad
Iris Røstad
2020-08-05T20:16:33+0000
Utrolig flink, kreativ og effektiv. Yter det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd. Kommer helt klart til å bruke FONN designverksted når jeg trenger hjelp med nettsiden ved senere anledninger også 🙂read more
Sonia Mongia
Sonia Mongia
2020-03-28T19:39:22+0000
Jeg kan virkelig anbefale FONN designerverksted til bedrifter som ønsker seg nettside!! Positiv og dedikert person som har ønske om å hjelp deg med å bli 100% fornøyd med et produkt. Han bruker god tid og streker seg langt slik du får det akkurat slik du vil ha det. Svarer fort på melding og er lett å kommunisere med. Her skal det ikke stå på service, men heller ikke på kvaliteten på endelig ferdig produkt. Gleder meg til å bruke nettsiden min og skape meg en plattform for mine kunder! Vil anbefale han til de jeg kjenner!Tusen takk for den gode jobben du har gjort!read more