fbpx

TJENESTER & PRISER

En nettside skal være responsiv og brukervennlig, et sted hvor dine tjenester og virksomhet kommer frem på en fin og tydelig måte og et sted for å møte dine kunder. Derfor kreves det god synlighet i søkemotorer, god brukervennlighet både på pc og mobil og ikke minst at den er oppdatert og viser riktig innhold til enhver tid

Jeg ønsker at du som kunde skal være helt fornøyd når du overtar siden. Derfor får du en skreddersydd løsning som er levert til en fast pris

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på din nettside eller design idé

www

WEBDESIGN / REDESIGN

Ønsker du en ny nettside for din virksomhet, et foretak i oppstarten, salg av produkter eller å vise frem noe visuelt. Jeg kan hjelpe deg å designe en ny løsning eller videreutvikle en eksistere du har fra før.

www

BRUKERVENNLIGHET

Kanskje har du en nettside som ikke er optimal. Ofte kan en et gammelt design gi noen utfordringer i vår mobile hverdag. Jeg designer sider med tanke på brukervennlighet og hjelper deg gjerne tilpasse eldre nettsider.

www

NETTBUTIKK

Har du tanker om å selge varer eller tjenester på nett? Jeg hjelper deg gjerne med hele prosessen; hvordan den skal bygges opp, hva den skal inneholde og hvordan den skal vise frem dine produkter eller tjenester på best mulig måte

design_laptop

NETTSIDE

Profilering av din virksomhet eller dine tjenester.
fra kr 6500
(+mva)
 • SKREDDERSYDDE SIDER MED INNHOLD
 • SEO (SØKEOPTIMALISERT)
 • * HOSTING INK. SSL FOR KRYPTERT TRAFIKK
 • OPPLÆRING I BRUK OG DRIFT AV NETTSIDEN
webdesign_tjenester

UTVIKLING OG VEDLIKEHOLD

Ønsker du å videreutvikle et eksisterende nettsted eller generelt vedlikehold av et nettsted. Jeg kan hjelpe med sikkerhetskopiering, oppdatering og reperasjon av feil på wordpress installasjon. Jeg kan også hjelpe å videreutvikle nettsiden eller funksjoner på siden. Dette kan være generelt design, nettbutikk, sidemaler og oppsett.
kr 450
/pr time (+mva)
 •  

For meg er det viktig at innholdet og nettsiden er gjennomtenkt fra bunnen av. Derfor er det viktig å lage sider spesialtilpasset til det du som kunde ønsker.

Her finner du noen eksempler på nettsider med forskjellige behov. Det kan være flere undersider med innhold som viser din informasjon, dine tjenester, media, innlegg eller nettbutikk med produkter.  Noen kunder ønsker å samle mest mulig informasjon på forsiden.

KUNSTNERFESTIVAL | KURSING

OMTALER

 • positive review  Jeg kan virkelig anbefale FONN designerverksted til bedrifter som ønsker seg nettside!! Positiv og dedikert person som ønsker om å hjelp deg med å bli 100% fornøyd med et produkt. Han bruker god tid og streker seg langt slik du får det akkurat slik du vil ha det. Svarer fort på melding og er lett å kommunisere med. Her skal det ikke stå på service, men heller ikke på kvaliteten på endelig ferdig produkt. Gleder meg til å bruke nettsiden min og skape meg en plattform for mine kunder! Vil anbefale deg til de jeg kjenner!Tusen takk for den gode jobben du har gjort!

  Sonia Mongia Avatar Sonia Mongia
  28. March 2020
 • positive review  Utrolig flink, kreativ og effektiv. Yter det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd. Kommer helt klart til å bruke FONN designverksted når jeg trenger hjelp med nettsiden ved senere anledninger også 🙂

  Iris Røstad Avatar Iris Røstad
  5. August 2020

Shopping Basket