TJENESTER & PRISER

En nettside skal være responsiv og brukervennlig. Et sted hvor dine tjenester og virksomhet kommer frem på en fin og tydelig måte og et sted for å møte dine kunder. Derfor kreves det god synlighet i søkemotorer, god brukervennlighet både på pc og mobil og ikke minst at den er oppdatert og viser riktig innhold til enhver tid

Jeg ønsker at du som kunde skal være helt fornøyd når du overtar siden. Derfor får du en skreddersydd løsning som er levert til en fast pris. 

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på din nettside eller design idé

Webdesign / Redesign

Ønsker du en ny nettside for din virksomhet, et foretak i oppstarten, salg av produkter eller å vise frem noe visuelt. Jeg kan hjelpe deg å designe en ny løsning eller videreutvikle en eksistere du har fra før.

Brukervennlighet

Kanskje har du en nettside som ikke er optimal. Ofte kan en et gammelt design gi noen utfordringer i vår mobile hverdag. Jeg designer sider med tanke på brukervennlighet og hjelper deg gjerne tilpasse eldre nettsider.

Nettbutikk

Har du tanker om å selge varer eller tjenester på nett? Jeg hjelper deg gjerne med hele prosessen; hvordan den skal bygges opp, hva den skal inneholde og hvordan den skal vise frem dine produkter eller tjenester på best mulig måte.

Ny nettside for din deg eller din bedrift

En ny nettside fra bunnen av til din virksomhet, liten eller stor. Behovene kan være mange og du trenger gjerne hjelp til å få det på plass. Jeg ønsker å tilby nettsider for en rimeligere pris slik at flere skal få muligheten til å komme seg på nett.

fra kr 6500 (+mva)

webdesign_tjenester

Har du allerede en nettside?

Ønsker du å videreutvikle et eksisterende nettsted eller generelt vedlikehold av et nettsted. Jeg kan hjelpe med sikkerhetskopiering, oppdatering og feilretting på din wordpress installasjon. Jeg kan også hjelpe deg å videreutvikle nettsiden eller funksjoner på siden. Dette kan være generelt design, nettbutikk, sidemaler og oppsett.

timepris kr 450 (+mva)

For meg er det viktig at innholdet og nettsiden er gjennomtenkt fra bunnen av. Derfor er det viktig å lage sider som er tilpasset til det du som kunde ønsker.

Her finner du noen eksempler på nettsider med forskjellige behov. Det kan være flere undersider med innhold som viser informasjon, dine tjenester, media, innlegg eller nettbutikk med produkter.  Noen kunder ønsker å samle mest mulig informasjon på forsiden mens andre trenger å fordele det på flere sider.

FORENING/KLUBB | NYHETER/MAGASIN | KURSING

Hva er inkludert?

Dersom du trenger domene og webhotell, kan jeg kan tilby hosting gjennom en fast samarbeidspartner PRO ISP. Pris fra kr 350,- pr år kommer utenom. 

OMTALER

FONN designverksted
5.0
Based on 4 reviews
powered by Facebook
Katherine Secilia Sandven
Katherine Secilia Sandven
2021-02-05T21:15:54+0000
Tusen takk Bjørnar! Du har vært tilgjengelig fra dag en! Vi håper at vi kan få jobbe mer med deg fremover! Fonn design har virkelig levert! Hilsen Katherine i Norne
Per Anders Aas
Per Anders Aas
2020-09-13T14:16:00+0000
Veldig flink og imøtekommende. Bra til å forklare kompliserte ting på en forståelig måte. Kan absolutt anbefales.
Iris Røstad
Iris Røstad
2020-08-05T20:16:33+0000
Utrolig flink, kreativ og effektiv. Yter det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd. Kommer helt klart til å bruke FONN designverksted når jeg trenger hjelp med nettsiden ved senere anledninger også 🙂read more
Sonia Mongia
Sonia Mongia
2020-03-28T19:39:22+0000
Jeg kan virkelig anbefale FONN designerverksted til bedrifter som ønsker seg nettside!! Positiv og dedikert person som har ønske om å hjelp deg med å bli 100% fornøyd med et produkt. Han bruker god tid og streker seg langt slik du får det akkurat slik du vil ha det. Svarer fort på melding og er lett å kommunisere med. Her skal det ikke stå på service, men heller ikke på kvaliteten på endelig ferdig produkt. Gleder meg til å bruke nettsiden min og skape meg en plattform for mine kunder! Vil anbefale han til de jeg kjenner!Tusen takk for den gode jobben du har gjort!read more