Prosjekter

Norne har fått en helt ny profil. Et samlet design på alt materiell. Ny nettside brakte også med seg ønske om et nytt uttrykk. Nye farger, nye linjer og tydeligere profil. Dette var et godt og tett samarbeid med kunden over tid, hvor alt ble tatt i betraktning.
Sider er designet med tanke på å være så rask som mulig og tilby et godt verktøy for prisvurdering av prosjektet. Det skal være forståelig og enkelt for potensielle kunder å komme i gang med solceller. Dette har vi bygget sammen med en luftig nettside, med riktig informasjon og brukervennlig skjema for pristilbud.
Å bygge en side som i all hovedsak skal vise innlegg krever god planlegging. Det må være enkelt for kunden å legge ut innlegg med enkle grep som igjen skal vises på de riktige stedene. Her var det heller ingen eksisterende nettside, slik at vi sto fritt til å lage siden fra blanke ark.
FONN designverksted er veldig stolt over å ha fått denne jobben på kroken. Stavanger Deep Sea Fishing Club er noe av en kulturskatt i fylke. Havfiskeklubben ble etablert i Tananger / Stavanger i 1959 og har en lang liste med festivaler og arrangementer som fortsetter like fullt den dag i dag.

Andre samarbeid

Paxster kunde

Paxster

Leverandør av elektriske delivery kjøretøy
sur & bitter kunde

Sur & Bitter

Ølfestival i Sandnes kommune
runesdatter kunde

Liv Runesdatter

Artist / kunstner
lfss kunde

LFSS

Landsforeningen for forebygging av selvskading og selvmord
plaster på såret kunde

Plaster på såret

Medisinsk råd & veiledning